Παπαντωνίου: «Να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ»

Παπαντωνίου: «Να περιορίσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ»

bet365

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και στην πολύ δύσκολη αποστολή στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρεται ο Νώντας Παπαντωνίου.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ ενημέρωσε το Blog του στον ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ομάδα του, θα πρέπει να περιορίσει τα ατού του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Προερχόμαστε από μία δύσκολη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αρκαδικό. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση. Ήμασταν πολύ άστοχοι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας ακολουθεί στη διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνηκε όταν πήραμε την μεγάλη διαφορά και δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Σημασία έχει όμως η νίκη. Αυτό μετράει στο τέλος. Θεωρώ επιτυχημένη την εικόνα της ομάδας στον πρώτο γύρο.

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τον αγώνα στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και διαφορετικό ρόστερ από αυτό που ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν. Δεν είχαν τον Σχορτσιανίτη, ούτε τον Χάτσερ.

Θα πρέπει να καταφέρουμε να κλείσουμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Έχει πάρα πολύ καλούς σουτέρ, είναι επίσης δυνατός στο σετ παιχνίδι και με τον Σχορτσιανίτη γίνεται πολύ δυνατός κάτω από τη ρακέτα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη για μας ψυχολογικά και βαθμολογικά. Χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες με τέτοιους αντιπάλους και ειδικά εκτός έδρας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα