Μπάρλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες»

ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Μπάρλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες»

Μπάρλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες»

Στην πολύ σημαντική νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Κόροιβο αναφέρθηκε ο Νίκος Μπάρλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Λαυρίου επεσήμανε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και πως δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προερχόμαστε από μία αγωνιστική στην οποία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Κόντρα στον Κόροιβο δείξαμε ετοιμότητα και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γι΄αυτό καταφέραμε να επικρατήσουμε επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου. 

Τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι ανάλογο και εναντίον της Καβάλας. Όπως είπε και ο Σάκης (Γιαννακόπουλος) πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να τους βάλουμε από κάτω. Οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί και σε κάθε ματς δίνουν το 100% για να διεκδικήσουν τη νίκη και τις πιθανότητες που έχουν να παραμείνουν στην Α1. 

Το πρόγραμμα μας στο δεύτερο γύρο είναι τέτοιο που δεν έχουμε περιθώρια απωλειών μέσα στην έδρα μας. Ξέρουμε καλά ότι η Καβάλα θα έρθει για να πάρει το διπλό, όμως είμαστε αποφασισμένοι και πανέτοιμοι. Είμαι πια σίγουρος ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και γεμίζοντας το γήπεδο θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα είναι καλά, δούλεψε σκληρά και τα υπόλοιπα θα… φανούν στο παρκέ»

Best of internet