Νίκη στο... 1000ό ματς του Διαμαντίδη!

Gazzetta team
Νίκη στο... 1000ό ματς του Διαμαντίδη!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του TOP 16 σ' ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, καθώς είναι το 1000ό στην καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Πόσους πόντους θα βάλει ο «Μήτσος» στο ιστορικό αυτό ματς; Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις στη sportingbet.gr! Ακόμα, μπορείς να ποντάρεις στα προσωπικά line παικτών όπως ο Γκιστ, ο Καλάθης ή ο Ραντούλιτσα!

Όσο για τον τελικό νικητή; Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο αν κάποιος βλέπει έκπληξη στο ΟΑΚΑ μπορεί να ποντάρει στο πολύ υψηλό 4.20 που πληρώνει η νίκη του Ερυθρού Αστέρα!

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Η νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με χάντικαπ μπορεί να διπλασιάσει το ποντάρισμα σου, ενώ σε περίπτωση που οι «Μπλαουγκράνα» αποδράσουν από τη Μόσχα, μπορείς να πληρωθείς σε αποδόσεις άνω του 3.00!

Συνέχεια με το πολύ μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πόλη ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ζέλικο Ομπράντοβιτς εναντίον Γιώργου Μπαρτζώκα, με τις αποδόσεις να είναι ελκυστικές στη sportingbet.gr! Βέβαια, εκτός από τα... γνωστά στοιχήματα όπως ο τελικός νικητής ή τα under/over, μπορείς να ποντάρεις σε πολλές ακόμα επιλογές! Κάνε παιχνίδι με τους Ντίξον, Ντιλέινι, Βέσελι κι αρκετούς ακόμα παίκτες!

Φινάλε με τη... μάχη της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη Μάλαγα και την Τσεντεβίτα. Οι Κροάτες πληρώνουν 4.20, ενώ ο άσος από ημίχρονο βρίσκεται στο 1.50. Αν, όμως, δεν θέλεις να μπλέξεις, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα under/over ή με τους παίκτες! Πόσους πόντους θα βάλει ο Τζάκσον και πόσους ο Πούλεν;