Euroleague: Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας στις 21:15

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας στις 21:15
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (21:15/ΕΡΤ) και στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στο TOP 16.

Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο -πριν από μία εβδομάδα- έκαναν το... καθήκον τους κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Επόμενος αντίπαλος για το «Τριφύλλι» ο Ερυθρός Αστέρας, που βρίσκεται στο 0-2 μετά τις ήττες από Εφές (εκτός) και Φενέρμπαχτσε (εντός).

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το 2-1 και σε καμία περίπτωση δεν θέλει εντός έδρας απώλειες, απέναντι του, όμως, θα βρει έναν... διψασμένο αντίπαλο, που θα ψάχνει πάση θυσία το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.

H σημαντικότερη αναμέτρηση της ημέρας είναι αυτή του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και η Sportingbet προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις.

Αγωνιστικά, το μεγαλύτερος πρόβλημα για τους «πράσινους» είναι ο Νίκος Παππάς. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στο ματς με την Κηφισιά και βρίσκεται στα... πιτς. Αντίθετα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει επιστρέψει κι ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι βέβαιος πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ για να τα καταφέρουμε. Οι αντίπαλοί μας έχουν ποιότητα και τους σεβόμαστε, όπως συμβαίνει με κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω πως θα είναι έτοιμη για μάχη. Πιστεύω, επίσης, πως οι φίλαθλοί μας θα είναι πάλι εκεί για να μας υποστηρίξουν», δήλωσε ο head coach του Παναθηναϊκού.

«Πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, μίας ομάδας που για πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτή τη σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικός, έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και έπαιξε καλά στην πρώτη φάση της Εuroleague. Eχει τεράστια εμπειρία και αποτελείται από παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ξέρει τους παίκτες μας. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, σε μία ατμόσφαιρα πολύ οικεία, καθώς έχουμε ξαναπαίξει στην έδρα του Παναθηναϊκού. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, πλην του Τέγιτς που έμεινε στο Βελιγράδι», ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς.