Πρίφτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πρίφτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα»
Δημήτρης Πρίφτης και Σπύρος Μούρτος παραδέχτηκαν τη δυσκολία της αναμέτρησης με την Αρμάνι (12/01-21:00).

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι και ο προπονητής του γνωρίζει καλά το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε, «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ίσως το πιο δύσκολο στο Last32, απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας. Η Αρμάνι έχει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ της και πιστεύω ότι έχουν κίνητρο μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να κρατήσουμε την επίθεσή τους χαμηλά, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδό τους. Έχουμε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε πρέπει να κρατήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλό επίπεδο».

Ο αρχηγός, Σπύρος Μούρτος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του τονίζοντας... «Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πανίσχυρη ευρωπαϊκή ομάδα και η αποστολή μας στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, με ένα ρόστερ γεμάτο σε κάθε θέση. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε κάτι καλό στο Μιλάνο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα για σαράντα λεπτά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Εάν τα κάνουμε αυτά θα καταφέρουμε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους».