Σκουρτόπουλος: «Καταφέραμε να κερδίσουμε πράγματα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σκουρτόπουλος: «Καταφέραμε να κερδίσουμε πράγματα»
Ο Θανάσης Σκουρτόπολος ικανοποιήθηκε από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι σε «μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Το Ρέθυμνο με εξαίρεση τις πολλές χαμένες βολές, φάνηκε ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό κάτι το οποίο παρατήρησε με ικανοποιήση και ο προπονητής των Κρητικών.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως, «Να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη και στην ομάδα του Ολυμπιακού όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι αλλά ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουμε δει εξαιρετικά παιχνίδια και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά είναι ότι απέναντι μας είχαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό. Δηλαδή να είμαστε και εμείς όσο το δυνατόν πιο σκληροί και ανταγωνιστικοί μπορούμε. Γιατί από τέτοια ματς μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Μέχρι ένα σημείο πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Σαν αρνητικό κρατάω μόνο την αστοχία στις βολές. Όλα τα παιδιά λειτούργησαν πολύ καλά.

Ετοιμαζόμαστε μέσα από την προπόνηση να παίξουμε τα δυο επόμενα ματς που είναι καθοριστικά για την πορεία μας. Μας κυνηγάει ένα κακό ξεκίνημα και πρέπει να βρούμε τις νίκες και εκτός Ρεθύμνου που θα μας βοηθήσουν να ανασάνουμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ γιατί η ομάδα έχει πραγματικά ταλέντο και δυνατότητες».

Ο Ντάριους Κάρτερ με τη σειρά του ανέφερε ότι, «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο του κόουτς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε 50 πόντους αλλά στην επανάληψη αντιδράσαμε σαν ομάδα. Κρατάμε αυτό από το ματς και προχωράμε, καθώς η συνέχεια είναι πολύ σημαντική για μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα