Γιαννόπουλος: «Τέτοια άμυνα έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς»

Γιαννόπουλος: «Τέτοια άμυνα έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς»

bet365

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην αυλαία του α' γύρου της Basket League μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog του.

Ο παίκτης του Ρεθύμνου ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει για κάτι... αγωνιστικό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Και στο τέλος Ολυμπιακός...

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο φετινός Ολυμπιακός με όλους τους τραυματισμούς και τις ατυχίες παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους μέχρι στιγμής. Η άμυνα του είναι η καλύτερη που έχω δει φέτος, δεν ξέρω αν κι οι αριθμοί το υποστηρίζουν, αλλά τέτοια άμυνα στο πικ εν ρολ, με «hedge out» μέχρι το κέντρο και οι βοήθειες στις περισσότερες περιπτώσεις σωστές και γρήγορες, έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς.

Η ομάδα μας από την άλλη θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην επίθεση, με ομαδικό παιχνίδι για να μπορέσει να «σπάσει» αυτή την άμυνα (διόλου εύκολο). Βέβαια η κυκλοφορία της μπάλας δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Στην δική μας άμυνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα τέλειο 40λεπτο για να ελπίσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την Κηφισιά κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι το γεμάτο γήπεδο που δυστυχώς δεν έχουμε την ευχαρίστηση να γευτούμε πολύ φέτος. Ελπίζω βέβαια αυτό να αλλάξει στον δεύτερο γύρο και με την δική μας βοήθεια, καθώς είμαι σίγουρος πως ο β’ γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το δικό μας πρώτο μισό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα