Παππάς: «Δεν αξίζαμε να το χάσουμε»

Gazzetta team
Παππάς: «Δεν αξίζαμε να το χάσουμε»
Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα με τη ζώνη της Μάλαγα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου και την εμπειρία του, κατάφερε να αποφύγει μία ήττα που δεν άξιζε να υποστεί.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη στο τέλος. Παρά την κακή εμφάνιση πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο μέχρι τα τελευταία πέντε λεπτά. Εκεί, μας κοίμισε η Μάλαγα, πέρασε μπροστά και παραλίγο να χάσουμε ενώ δεν το αξίζαμε» δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ενέργειας. Η Μάλαγα είναι γνωστή ομάδα. Έχει καλούς σουτέρ και παίζει μία περίεργη άμυνα με βοήθειες από την αδύνατη πλευρά. Εμείς στο τέλος βρήκαμε καλές επιλογές στην επίθεση και κερδίσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο σουτ και νικήσαμε».

Ερωτηθείς για την άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε η Μάλαγα, εξήγησε: «Πράγματι δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνά της. Έτυχε και η συγκυρία με τα φάουλ του Καλάθη που είναι το μυαλό μας στην επίθεση. Κολλήσαμε, αλλά μετά θεωρώ πως με τη βοήθεια του κόσμου και την εμπειρία μας πήραμε το ματς».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο νικητήριο σου του Φελντέιν: «Ο Φελντέιν είναι ένας καλός σουτέρ, βρήκε το σουτ, με την καλή δημιουργία του Διαμαντίδη, μπήκε και πανηγυρίσαμε όλοι».