Μένει με τους γονείς του για να μην... μπλέξει ο Πορζίνγκις!

Μένει με τους γονείς του για να μην... μπλέξει ο Πορζίνγκις!

Φάνης Παναγιώτου
Μένει με τους γονείς του για να μην... μπλέξει ο Πορζίνγκις!

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις βρέθηκε... ξαφνικά στη Νέα Υόρκη και προκειμένου να μην... μπλέξει, αποφάσισε να μείνει μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του.

Φανταστείτε να ήσασταν στη θέση του. Ένας 20άχρονος, που παίζει μπάσκετ τους Νικς σε μία πόλη γεμάτη πειρασμούς. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη νεαρής ηλικίας να ζει στη Νέα Υόρκη. Είναι πολύ εύκολο να... μπλέξεις γι' αυτό κι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις -στον οποίο αναφερόμαστε- αποφάσισε να μείνει μαζί με την οικογένεια του.

«Είναι πάντα πολύ καλό να υποστηρίζουν σε μία πόλη όπως η Νέα Υόρκη που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η οικογένεια μου είναι μαζί μου για να είναι άπαντες σίγουροι πως θα κάνω το σωστό. Δεν θα μπλέξω και θα μείνω απόλυτα συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Για εμένα είναι πάντα σπουδαίο η οικογένεια σου να βρίσκεται κοντά σου», ανέφερε ο φόργουορντ των Νικς, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τα όσα κάνει στη rookie σεζόν του.

Πάντως σκέφτεται πολύ σωστά ο Πορζίνγκις. Τα παράδειγμα παικτών που... έμπλεξαν είναι πολλά. Πιο πρόσφατο εκείνο του συμπαίκτη του Κλιάντονι Έρλι, τον οποίο πυροβόλησαν, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Τζεϊλίλ Όκαφορ είχε... πλακωθεί έξω από μπαρ στη Βοστώνη!

 

NBA Τελευταία Νέα