Συνεχίζεται η ενίσχυση της «Κιβωτού»

ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Συνεχίζεται η ενίσχυση της «Κιβωτού»

Συνεχίζεται η ενίσχυση της «Κιβωτού»

Μετά την 11η αγωνιστική η προσπάθεια ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου» θα συνεχιστεί από τον ΕΣΑΚΕ και την 12η αγωνιστική.

Οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να σκοράρουν πόντους στις αναμετρήσεις 12ης αγωνιστικής (02-03/01), καθώς το σύνολο των πόντων τους θα μετατραπεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ «Καλάθια Αγάπης» σε ευρώ για να ενισχυθεί ένας ιερός σκοπός: Η λειτουργία της «Κιβωτού του Κόσμου», που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.   

Στις 7 αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ πέτυχαν συνολικά 1.077 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Καλάθια Αγάπης». Η προσπάθεια συνεχίζεται και το σύνολο των πόντων της 12ης αγωνιστικής θα προστεθεί σε εκείνο της 11ης και το άθροισμα θα μετατραπεί σε ευρώ για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού κοινωνικού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

Best of internet