Ο Κάρι «ισοπέδωσε» τον Λάρι Μπερντ! (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Ο Κάρι «ισοπέδωσε» τον Λάρι Μπερντ! (pic)

bet365

Ο Στεφ Κάρι κάνει απίστευτα πράγματα στο παρκέ και οι επιδόσεις του έχουν... διαλύσει τις αντίστοιχες σταρ του παρελθόντος, όπως ο Λάρι Μπερντ!

Είναι λογικό να σε συγκρίνουν με τους παλιούς. Όταν κάνεις... θραύση στο παρκέ, αναμενόμενα μπαίνεις σε σύγκριση με κάποιον άλλον. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Στεφ Κάρι.

Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βάζει τρίποντα με... κάθε τρόπο και το bleacherreport παρουσίασε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα: Ο Στεφ Κάρι μετράει 687 εύστοχα τρίποντα από τη σεζόν 2013-2014, τη στιγμή που ο Λάρι Μπερντ είχε 649 σε όλη του την καριέρα!!!

Θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί η παρέα του Στεφ Κάρι κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς; Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.88, να επικρατήσουν με 8 πόντους διαφορά και πάνω οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Τι έχει να πει ο ίδιος ο Λάρι Μπερντ; «Από τη δική μου εποχή, όταν έμπαινες σε ένα γήπεδο έβλεπες όλα τα παιδιά να σουτάρουν τρίποντα. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Εγώ πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο Κάρι είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Και είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, σε μια ομάδα που έχει πνεύμα πρωταθλητή. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις τον τίτλο και να αρχίζεις την επόμενη σεζόν με 28-1», τόνισε.

 

NBA Τελευταία Νέα