Euroleague: Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός στις 21:00

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός στις 21:00
Πρεμιέρα στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε (21:00/ΕΡΤ 2) σ' ένα... ιδιαίτερο ματς.

Ήταν δεδομένο. Από την ημέρα που Παναθηναϊκός και Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισαν να βαδίζουν σε χωριστούς δρόμους, ήταν δεδομένο ότι η κάθε αναμέτρηση στην οποία θα είναι αντίπαλοι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Έτσι και τώρα. Στην πρεμιέρα του TOP 16, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται στην Πόλη τον Παναθηναϊκό.

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Euroleague; Στο 3.20 προσφέρει η Interwetten το διπλό του «τριφυλλιού» κόντρα στη Φενέρ.

Το ματς είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο η σχέση του Παναθηναϊκού με τον «Ζοτς». Είναι κι η σχέση του τελευταίου με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τον άνθρωπο που του χάρισε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Τα πάντα, όμως, μένουν στην άκρη για 40 αγωνιστικά λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει το... διπλό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και τους Τούρκους να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να έχουν εντός έδρας απώλειες στην πρεμιέρα του TOP 16.

«Έχουμε ένα καλό σερί νικών, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί το Top 16 θα είναι δύσκολο. Τα συναισθήματά μας για τον παλιό μας προπονητή είναι πάντα θερμά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους στο γήπεδο», ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Αρχίζουμε το ΤΟΡ 16 με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είναι μία ομάδα την οποία φυσικά σεβόμαστε πάρα πολύ κι όπως σε κάθε αναμέτρηση στο ΤΟΡ 16 θα 'ναι πολύ σκληρά και δύσκολα. Πρέπει να 'μαστε 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.