Γιατζόγλου: «Δεν είναι κριτήριο για την Καβάλα»

Γιάννης Ράμμας
Γιατζόγλου: «Δεν είναι κριτήριο για την Καβάλα»

bet365

Ο Στηβ Γιατζόγλου δήλωσε μέχρι και... τρισευτυχισμένος για τους 54 πόντους με τον Παναθηναϊκό, αλλά εξήγησε η ήττα στο ΟΑΚΑ (88-54) δεν είναι κριτήριο για την Καβάλα.

«Όταν μία μικρή ομάδα όπως η Καβάλα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας χωρίς το 40% απ' την επίθεσή της, αφού έχουμε με τραυματισμούς κι αρρώστιες τους Ταπούτο & Κοστόφ, απ' τους οποίους παίρνουμε σχεδόν 35 πόντους απ' τον μέσο όρο των 67... Εφ' όσων βάλαμε 54 χωρίς αυτούς, πρέπει να 'μαι τρισευτυχισμένος απ' την επίθεση. Σίγουρα αξίζουν "συγχαρητήρια" για την προσπάθεια. Βγάλαμε πολλή ενέργεια. Φάνηκε η διαφορά κλάσης, αλλά δεν είναι κριτήριο για την Καβάλα. Η Καβάλα θα κριθεί με τον Κολοσσό, με τον Αρκαδικό... Εύχομαι στον φίλο Τζόρτζεβιτς να εκπληρώσει τους στόχους του γιατί οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κερδίσουν όλους τους τίτλους και το 2016 να του 'ρθουν όλα δεξιά» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης αγωνιστικής της Α1 ο 66χρονος Ελληνοαμερικανός προπονητής της Καβάλας.

Απ' την πλευρά του, ο Τόμας βαν ντερ Μαρς σχολίασε: «Προφανώς ο Παναθηναϊκός είμαι δυνατή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες στη θέση μου, καλούς σουτέρ. Δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα