Η δεύτερη σκέψη του Γκόντα για τη φάση του Γλυνιαδάκη

Άρης Λαούδης
Η δεύτερη σκέψη του Γκόντα για τη φάση του Γλυνιαδάκη
Τι φέρεται να είπε ο διαιτητής Γκόντας στους ανθρώπους της Κηφισιάς για την επίμαχη φάση με τον Γλυνιαδάκη στο θρίλερ με τον Ολυμπιακό.

Το τρίτο ημίχρονο του θρίλερ ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ολυμπιακό παίχτηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου με τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας να ζητούν εξηγήσεις για την περιβόητη φάση με τον Γλυνιαδάκη και το διαιτητικό τρίο να βλέπει ξανά και ξανά την επίμαχη στιγμή που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς.

Με τη λήξη, οι τρεις διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια και είδαν τη φάση, ενώ κατά την έξοδό του ο διαιτητής Γκόντας που χρεώνεται τον μη καταλογισμό του φάουλ, δέχτηκε τα παράπονα των γηπεδούχων για το γεγονός ότι δεν σφύριξε. Ο έμπειρος ρέφερι είδε ενώπιον ανθρώπων της Κηφισιάς τη φάση του Γλυνιαδάκη και φέρεται να τους είπε πως έπρεπε να σφυρίξει διαφορετικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Γκόντας, πάντα σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Κηφισιάς, δεν αντιλήφθηκε σωστά τη φάση την ώρα του αγώνα και θεώρησε πως η μπάλα γλιστράει από τα χέρια του Γλυνιαδάκη, χωρίς να υπάρχει επαφή με τον Παπαπέτρου. Φέρεται μάλιστα να είπε πως του δόθηκε αυτή η εντύπωση επειδή ο ψηλός της Κηφισιάς ξεκίνησε να ανεβάζει την μπάλα από τη μέση του προς το καλάθι, προτού φτάσει στο σημείο να εκτελέσει.

Στην Κηφισιά δεν έδωσαν συνέχεια στο θέμα θεωρώντας πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είχε δόλο. Ωστόσο, τα παράπονα για το διαιτητικό τρίο είναι πολλά και φέρνουν ως παράδειγμα την αμέσως προηγούμενη φάση με την πάσα του Λόουρι, στον οποίο υποστηρίζουν πως έγινε φάουλ από τον Χάκετ, μετά την προσποίηση και πριν από την πάσα στον Γλυνιαδάκη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα