Μπιέντοφ: «Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό με τον Άρη»

Μπιέντοφ: «Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό με τον Άρη»

bet365

Στην επίσκεψη της ομάδας στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» αναφέρεται στο μπλογκ του ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μίλησε και για το χρόνο συμμετοχής των παικτών του Παναθηναϊκού, στο ερχόμενο παιχνίδι με την Καβάλα (23/12).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού:

«Καλησπέρα σε όλους,

Η Δευτέρα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς, ίσως η σημαντικότερη από την ημέρα που ήρθαμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά με παιδιά που μας δίνουν το παράδειγμα της ζωής. Θέλαμε να τους δώσουμε λίγη χαρά και για εμάς είναι ζήτημα υψίστης σημασίας να δούμε τα προσωπάκια τους να χαμογελούν.

Πρόκειται για παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη και είμαι περήφανος που ως μέλος του Παναθηναϊκού μου δόθηκε η ευκαιρία να τα συναντήσω. Αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους οφείλουμε να τα σκεφτόμαστε κάθε μέρα και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να τους χαρίζουμε στιγμές όπως η σημερινή.

Νιώθω περίεργα μετά από αυτή την εμπειρία να συνεχίσω γράφοντας για μπάσκετ αλλά η ζωή μας κυλά κάπως έτσι, άλλωστε αυτή η επίσκεψη πέραν από αυτές τις γραμμές παραμένει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μας.

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Πρωτίστως, έχουμε τον αγώνα με την Καβάλα, ένα παιχνίδι που θα πρέπει να καταφέρουμε να δώσουμε χρόνο για ξεκούραση σε κάποιους ιδιαίτερα επιβαρυμένους παίκτες και την ευκαιρία σε κάποιους άλλους ν’ ανακτήσουν τη φόρμα τους και να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τους χρειαζόμαστε όλους έτοιμους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθεί μετά η νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη. Ίσως το σημαντικότερο από τα τρία παιχνίδια καθώς έχει τον χαρακτήρα «do or die». Ο νικητής θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο, ο ηττημένος θα πάει σπίτι του.

Τέλος, κλείνουμε τη χρονιά με την έναρξη του ΤΟΡ-16. Τι να πει κανείς γι’ αυτό το παιχνίδι με τη Φενέρ; Μια ομάδα που συμμετείχε στο φάιναλ φορ, με σπουδαίο προπονητή και ρόστερ που έχει ως στόχο την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι τους και να δούμε που βρισκόμαστε.

Ο όμιλος του ΤΟΡ-16 είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ευχαρίστηση για εμάς να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας κόντρα σε αυτές τις ομάδες αυτού του επιπέδου.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γκόραν»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα