Παπαπέτρου: «Να δίνουμε το 300% στα παιχνίδια»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Παπαπέτρου: «Να δίνουμε το 300% στα παιχνίδια»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον Ολυμπιακό με 12 παιχνίδια σε 40 μέρες.

Παπαπέτρου: «Να δίνουμε το 300% στα παιχνίδια»

Αναλυτικά το blog του Παπαπέτρου στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα,

Μετά από αρκετό καιρό τα λέμε και πάλι. Βλέπετε, την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε.

Μετά από ένα σερί 14 νικών, ήρθε η στιγμή που χάσαμε. Στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές δεν παίξαμε σωστά. Δεν κάναμε τίποτα από όσα μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας και έτσι ηττηθήκαμε. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και θα πρέπει άμεσα να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη της Παρασκευής. Χρόνος για να σκεφτούμε πολλά δεν υπάρχει μιας και τη Δευτέρα η Κηφισιά μας περιμένει στην έδρα της. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και αυτό το ματς να γίνει η αρχή για ένα νέο σερί νικών.

Βλέποντας το πρόγραμμα του επόμενων 40 ημερών, μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως έχουμε 12 ματς σε 40 ημέρες, οπότε τώρα. αρχίζει το καλό! Αυτό για το οποίο εμείς οι παίκτες δουλεύουμε όλο τον χρόνο. Τώρα είναι που πρέπει να δίνουμε σε κάθε προπόνηση το 200% και σε κάθε αγώνα το 300%. Το TOP-16 αρχίζει, στο πρωτάθλημα το ένα κρίσιμο ματς θα διαδέχεται το άλλο, οπ΄ότε χρειάζεται η απόλυτη συγκέντρωση από μεριάς μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό μας ώστε μαζί να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε και εκεί που αξίζει».

Best of internet