Στο Σύλλογο «Ελπίδα» ο Παναθηναϊκός

Στο Σύλλογο «Ελπίδα» ο Παναθηναϊκός

Στο Σύλλογο «Ελπίδα» ο Παναθηναϊκός

bet365

Στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο, «Ελπίδα» θα βρεθεί αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού προκειμένου να μοιράσει δώρα και αθλητικό υλικό.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, τη Δευτέρα (21/12) 13:00 το μεσημέρι παίκτες και άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στον Σύλλογο προκειμένου να δώσουν χαρά και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά που δίνουν μεγάλη «μάχη» με την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού.

«Πιστή στις αρχές της για κοινωνική προσφορά και πρωταθλητισμό εντός και εκτός παρκέ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα βρίσκεται κοντά σε συνανθρώπους μας που τους αξίζει δύναμη, χαμόγελο κι αγάπη, ειδικά τις Άγιες τούτες μέρες που διανύουμε.

Τη Δευτέρα (21/12) και ώρα 13.00 αντιπροσωπεία της ομάδας και εκπρόσωποι του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της Stoiximan.gr, θα μοιράσουν δώρα, αθλητικό υλικό και θα ενισχύουν Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»!

Ο Κόροιβος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Αμαλιάδα και το ενδεχόμενο να σημειώσουν οι δύο ομάδες περισσότερους από 145 πόντους προσφέρεται στο 1.80 στην Interwetten.

Σίγουρα, όμως, το πιο σημαντικό για τα παιδιά είναι πως θα περάσουν όμορφες στιγμές και θα φωτογραφηθούν με τους αθλητές της ομάδας παίρνοντας δύναμη για τη μεγάλη «μάχη» που δίνουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα