Μεγάλο φαβορί ο Ζντοβτς για την ΑΕΚ!

Μεγάλο φαβορί ο Ζντοβτς για την ΑΕΚ!

Μεγάλο φαβορί ο Ζντοβτς για την ΑΕΚ!

Ο  Γιούρι Ζντοβτς είναι φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σλοβένος τεχνικός της Γκαζιέντεπσπορ είναι το πρώτο όνομα στη λίστα για τη διαδοχή του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες.

Στα συν καταγράφονται η θητεία του στην Ελλάδα και η γνώση του από την ελληνική πραγματικότητα, το έργο που έχει παρουσιάσει στις ομάδες που έχει δουλέψει, ακόμη και η πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην κοινή θητεία τους στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (2011-13).

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, δεν αποκλείεται ο νυν βοηθός του Ζντοβτς στη Γκαζιέντεπσπορ, ο Στέφανος Δέδας, να παραμείνει στη νυν ομάδα του για να συνεχίσει το έργο τους και ο Σλοβένος να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι ο Ζντοβτς κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή τη σεζόν 2005-06 και από τότε έχει δοκιμαστεί στην Μπόσνα Σαράγεβο, τη Σπαρτάκ, την Ολύμπια Λουμπλιάνας και την εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Παλιότερα το όνομά του είχε ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά ουδέποτε υπήρξε κάτι ουσιαστικό.

 

 

Best of internet