Ίβκοβιτς: «Άλλος Ολυμπιακός με Σπανούλη και Λοτζέσκι»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ίβκοβιτς: «Άλλος Ολυμπιακός με Σπανούλη και Λοτζέσκι»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χάρηκε με την επιστροφή του στο ΣΕΦ και φυσικά με τη νίκη της Εφές επί της Αναντολού.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε τη νίκη και την 2η θέση στον όμιλο και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την επιστροφή του στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Εφές:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. To παιχνίδι παρότι οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στους 16 εγώ προσωπικά πιστεύω νικήσαμε δίκαια και ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ανοίξαμε το παιχνίδι καλά στο πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας μία καλή άμυνα και ο έλεγχος παιχνιδιού ήταν δικό μας. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι να γυρίσει παίζοντας πιεστική άμυνα και σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα με Σπανούλη και Λοτζέσκι οι οποίοι ακούω ότι είναι κοντά να επιστρέψουν και να παίξουν στο ΤΟΡ-16 που ξεκινάει. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, εύχομαι στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο και πιστεύω ότι όπως πάντα θα συνεχίσει την καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι και η ομάδα μου θα είναι τώρα πιο έτοιμη να παίξει στο ΤΟΡ-16».

Για το πώς νιώθει στο ΣΕΦ: «Το περιβάλλον εδώ είναι οικείο. Βλέπω τον Στιβ, τότε εκείνος έπαιξε στον Ολυμπιακό σε μία τρομερή ομάδα με Καστρινάκη και όλα τα άλλα παιδιά. Είμαι πολύ τυχερός και πραγματικά αισθάνομαι εδώ σα να είμαι στο σπίτι μου».

Για τον Ντάνστον: «Είμαι ικανοποιημένος με τον Ντάνστον. Είναι ένας πολύ καλό παίκτης και επαγγελματίας σε κάθε προπόνηση τα δίνει όλα. Πιστεύω ότι θα έχει και άλλη βελτίωση στη συνέχεια»