Προσπάθειες ΚΑΕ και οπαδών για την παραμονή του Ντούσαν Σάκοτα

Προσπάθειες ΚΑΕ και οπαδών για την παραμονή του Ντούσαν Σάκοτα

Gazzetta team
Προσπάθειες ΚΑΕ και οπαδών για την παραμονή του Ντούσαν Σάκοτα

bet365

Ο Μανωλόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ, η οποία έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή του Ντούσαν Σάκοτα στην ομάδα

Το τοπίο στο θέμα του προπονητή ξεκαθάρισε και πλέον η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην υπόθεση του υιού Σάκοτα που έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του πατέρα του.

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι οπαδοί κάνουν προσπάθειες τις τελευταίες ώρες για να μεταπείσουν τον παίκτη να παραμείνει, ωστόσο τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει μέχρι αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι ο Ντούσαν Σάκοτα δεν θα είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τον σαββατιάτικο αγώνα με το Ρέθυμνο (19/12, 17:00) στο ΟΑΚΑ, καθώς βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Νεπτούνας.

Κατά τα άλλα, πριν από την σημερινή (18/12) προπόνηση, την πρώτη του Μανωλόπουλου ως πρώτος προπονητής, ο Ντράγκαν Σάκοτα με το ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ πλέον μίλησε στους παίκτες και μεταξύ άλλων είπε: «Από εδώ και πέρα θα είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, όχι εντός γηπέδου αλλά εκτός. Την δουλειά μου θα την συνεχίσει ο Σωτήρης και πρέπει όλοι μαζί να τον στηρίξουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να βγούμε εκτός στόχου. Σας θέλω εδώ όλους μαζί, να συνεχίσουμε ενωμένοι. Θα είμαι κοντά σας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα