Ο χαρούμενος «Σόφο» έτοιμος να πει «ναι» στον ΠΑΟΚ

Ο χαρούμενος «Σόφο» έτοιμος να πει «ναι» στον ΠΑΟΚ

Άρης Λαούδης
Ο χαρούμενος «Σόφο» έτοιμος να πει «ναι» στον ΠΑΟΚ

bet365

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Σχορτσανίτης θα απαντήσει στον ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα παραμείνει στον «Δικέφαλο» τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μπορεί η 31η Δεκεμβρίου να είναι η καταλυκτική ημερομηνία στο συμβόλαιο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τον ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεση θα κλείσει πολύ πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο «Σόφο» έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει για οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, χωρίς να καταβάλει μπάι - άουτ, αλλά όλα δείχνουν πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ και ο Σχορτσανίτης έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις, έχουν σχεδόν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για παράταση του υπάρχοντος συμβολαίου και το μόνο που μπορεί να χαλάσει τη δουλειά είναι μια πρόταση - έκπληξη από ομάδα της Ευρωλίγκας.

Πώς ορίζεται η έκπληξη; Μια ομάδα που θα έχει στόχους ή μια ομάδα που θα κάνει τον Σχορτσανίτη να αισθάνεται άνετα και δεν θα τον φέρει πίσω αγωνιστικά και ψυχολογικά, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ερυθρού Αστέρα.

Ο θηριώδης σέντερ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες και το κλίμα που έχει συναντήσει στον ΠΑΟΚ, έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο όπως αποδεκνύουν τα νούμερα και λογικά μέσα στις επόμενες δύο - τρεις ημέρες θα δώσει την οριστική του απάντηση που πιθανότατα θα είναι θετική.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα