Euroleague: Ολυμπιακός - Εφές στις 21:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Ολυμπιακός - Εφές στις 21:45
Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος στον Όμιλο του και θα ψάξει απλά μία νίκη... γοήτρου κόντρα στην Εφές.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι στις 21:45 (ΕΡΤ) με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι πρώτη ό,τι κι αν γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί και δεν θα ψάξει τη νίκη... γοήτρου κόντρα στην Εφές.

Οι Τούρκοι έχουν επίσης εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο TOP 16 και το μόνο που απομένει είναι η θέση στην οποία θα τερματίσουν. Αν η Εφές πάρει το «διπλό» θα είναι δεύτερη, ενώ αν χάσει στο ΣΕΦ θα βρεθεί στην τρίτη θέση.

Αγωνιστικά, για τους φιλοξενούμενους του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Μπράιαντ Ντάνστον δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ από την άλλη, από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν σίγουρα οι Γιανγκ, Λοτζέσκι, Σπανούλης και Αγραβάνης, με τον Ντάνιελ Χάκετ κανονικά στη δωδεκάδα, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από ίωση.

«Θα παίξουμε εκτός έδρας ενάντια στον Ολυμπιακό για το τελευταίο παιχνίδι της regular season. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και τους παίκτες. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είχαμε ένα καλό ματς ενάντια στη Λαμποράλ Κούτσα την προηγούμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Τελευταίο παιχνίδι για αυτή τη φάση, Βαθμολογικά είναι αδιάφορο εντούτοις για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αδιάφορο ματς. Θέλουμε να μπούμε δυνατά, να παίξουμε σύμφωνα με το επίπεδό μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει μέσα από τις προπονήσεις ώστε να νικήσουμε. Η Εφές μετά την ήττα στην Αρμάνι έχει 5 σερί νίκες σε Euroleague και Τουρκία και θα έρθει να κάνει ένα καλό παιχνίδι έχοντας κατά νου πως τους νικήσαμε στο γήπεδό τους. Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα τους σημεία και θέλουμε να τους εξουδετερώσουμε. Ελπίζω να έρθει κόσμος για να μας βοηθήσει στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.