Βράβευσε τον Γιαννάκη ο Μίλωνας (pics)

Gazzetta team
Βράβευσε τον Γιαννάκη ο Μίλωνας (pics)

bet365

Όπως γίνεται πλέον σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Μίλωνας βράβευσε εμβληματικές μορφές, τόσο από την πορεία της ομάδας ανά τα έτη, όσο και από τον χώρο του αθλήματος γενικότερα.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ του Μίλωνα και του Φοίνικα Πειραιά στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς και μέλη των Ελλήνων Βετεράνων του ΣΠΑΚΕ, σε μία ιδιαίτερη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

" Γιορτή για το μπάσκετ. Γιορτή για τον αθλητισμό. Γιορτή για τον πολιτισμό. Γιορτή για την οικογένεια.”

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού το κοινό παρακολούθησε παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο Κρητών Νέας Σμύρνης και, αμέσως μετά, ακολούθησαν οι βραβεύσεις του σωματείου στα μέλη των Ελλήνων Βετεράνων του ΣΠΑΚΕ, μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Ακολούθησε η βράβευση ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που έχει τιμήσει όσο πολύ λίγοι την ομάδα του Μίλωνα, του Αχιλλέα Μέντζου, Ως αθλητής με τεράστια καριέρα, αλλά και ως προπονητής, έχει συνδέσει το όνομά του με πολύ μεγάλες επιτυχίες μέσα στα γήπεδα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει και την καθολική αναγνώριση των αθλητών που έχει προπονήσει.

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με τη βράβευση ενός ανθρώπου που το όνομα του αποτελεί μοναδική αξία, τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ‘δράκος του ελληνικού μπάσκετ’ παρέλαβε ειδικό βραβείο από τον σύλλογο, ενώ οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Α.Ο. Μίλων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν στη γιορτή και υπόσχεται ακόμα περισσότερα για τις επόμενες αγωνιστικές.

 

Τελευταία Νέα