Γιασικεβίτσιους: «Παραμένει ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός»

Γιάννης Ράμμας
Γιασικεβίτσιους: «Παραμένει ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπενθύμισε πως παρά τις όποιες αλλαγές ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραμένει σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό και πως η Ζαλγκίρις Κάουνας δεν είναι πολύ χειρότερή του.

Αφού πρώτα επισήμανε τη βελτίωση της Ζαλγκίρις τον τελευταίο καιρό, ο 39χρονος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού (2007-10 & 2011-12) και νυν βοηθός προπονητής της λιθουανικής ομάδος εξήγησε στη Zalgiris TV πως «με τον νέο προπονητή (Τζόρτζεβιτς) ήρθαν και πολλά νέα πρόσωπα. Αλλά για εμένα παραμένει λίγο-πολύ ομάδα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Όταν βάζει στο παιχνίδι τους υπολοίπους, δε σκοράρει τόσο πολύ, αλλά η ομάδα παραμένει πολύ δύσκολη. θα 'ναι πολύ δύσκολο να τον βγάλουμε εκτός παιχνιδιού».

Ως βοηθός προπονητή της Ζαλγκίρις, ο Γιασικεβίτσιους θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αύριο στη Λιθουανία. Σε απόδοση 2.05 ο άσος στη Vistabet.

«Αλλά πρέπει ν' αναγνωρίσουμε πως πρέπει να προσέχουμε και τους υπολοίπους, τον Ραντούλιτσα, τον Καλάθη, τον Γκιστ, οι οποίοι προσδίσουν πολλή ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, αλλά να 'χετε υπ' όψιν πως η Ζαλγκίρις δεν είναι πολύ χειρότερη» πρόσθεσε.

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας στη Zalgirio arena (17/12, 19:45/novasports 2) του Κάουνας θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη και ποια στην τέταρτη θέση εν όψει ΤΟΡ 16.