Euroleague: Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός στις 19:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός στις 19:45
Στη Λιθουανία ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στη regular season της Euroleague, με τους «πράσινους» να δοκιμάζονται στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας (19:45/Novasports 2).

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε. Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' ότι περίμεναν άπαντες. Ωστόσο, με την εύκολη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο TOP 16.

Τι απομένει; Να μάθει τη θέση που θα τερματήσει. Οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης με νίκη θα τερματίσουν στην 3η θέση, ενώ εφόσον ηττηθούν θα βρεθούν στην 4η θέση, κάτι που συνεπάγεται ότι στο TOP 16 θα παίξουν με τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έχει να σκέφτεται για κάποια νέα απουσία. Μοναδικός που βρίσκεται σταθερά στα πιτς είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αντίθετα, η Ζαλγκίρις Κάουνας συνεχίζει χωρίς τον Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις.

«Παρότι οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στο Top 16 περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί, παίζουν με πάθος και ενέργεια ειδικά στην έδρα τους. Θα πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι και θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ για να νικήσουμε», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ