Για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό μπάσκετ στο Χριστοδούλειο (pics)

Gazzetta team
Για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό μπάσκετ στο Χριστοδούλειο (pics)

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ κι ο ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν για 8η σερί χρονιά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα και μοίρασαν δώρα και χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί.

Αναλυτικά:

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα υπήρξε το σημείο συνάντησης για το ελληνικό μπάσκετ. Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν το Ίδρυμα προστασίας παιδιών προκειμένου να μοιράσουν δώρα και να δώσουν χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Χριστοδούλειο.

Η μπασκετική οικογένεια έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα κορίτσια και τους εργαζομένους τους ιδρύματος. Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Χαλβατζάκη και τον Γενικό Διευθυντή, Γιώργο Κονδύλη. Από την πλευρά του ΠΣΑΚ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Γιάννης Καλαμπόκης, ο Μάνος Παπαπαμακάριος Α’ Αντιπρόεδρος, οι αθλητές Νίκος Λιακόπουλος, Χρήστος Πετροδημόπουλος Γιάννης Προδρόμου, Γιάννης Ντιπ, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Γιαννούλης Χατζηνικόλας και ο Γενικός Διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης.

Τους φορείς του μπάσκετ υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, κ. Γιώργος Χριστοφοράκης, ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη συγκίνηση του για την επίσκεψη των ανθρώπων του μπάσκετ. «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τους κορυφαίους», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Χριστουδούλειου στα 72 χρόνια λειτουργίας του. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι φέτος γιατί ένα από τα κορίτσια που μεγάλωσαν εδώ πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή», επισήμανε ακόμη ο κ. Χριστοφοράκης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κύριος Γιώργος Χαλβατζάκης ανέφερε: «Είναι δική μας μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε για μια ακόμη χρονιά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, που έχει ταυτιστεί με το μπάσκετ. Οι επισκέψεις μας εδώ άρχισαν από τον ΠΣΑΚ, από τους παίκτες που είναι η βάση του αθλήματος μας. Εμείς ως ΕΣΑΚΕ προσπαθούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να προσφέρουμε βοήθεια σε εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Προσκαλούμε τα κορίτσια του Ιδρύματος στους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που είναι ένα όμορφο και θεαματικό Πρωτάθλημα. Εύχομαι στο Χριστοδούλειο να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί».

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την παρουσία του ΠΣΑΚ για 8η συνεχή χρονιά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Το Ίδρυμα επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο, καθώς το κάθε παιδί δικαιούται να ζει σε ένα περιβάλλον, που θα αισθάνεται αγάπη και στοργή. Εσείς το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελείται τον οδηγό όλων εμάς. Μας δίνετε ένα μάθημα ζωής. Όσο υπάρχει ο ΠΣΑΚ θα είναι κοντά σας. Εύχομαι το νέο έτος να δώσει στα κορίτσια ότι έχουν στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια».

«Η οικογένεια μου έχει «δεθεί» με το Ίδρυμα», εξομολογήθηκε ο Μάνος Παπαπαμακάριος, Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ. «Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με το Χριστοδούλειο Ίδρυμα τα τελευταία 8 χρόνια είναι ιδανική. Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες μας. Εύχομαι καλές Γιορτές σε όλους».Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ πρόσφεραν στον κ. Χριστοφοράκη μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των εκπροσώπων των δύο φορέων σε ανάμνηση της σημερινής επίσκεψης.

 

Τελευταία Νέα