Tζέιμς: «Ταιριάζω απόλυτα στον Ολυμπιακό»

Tζέιμς: «Ταιριάζω απόλυτα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Tζέιμς: «Ταιριάζω απόλυτα στον Ολυμπιακό»
Ο Σον Τζέιμς μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, που ανοίγει με την άφιξη του στον Ολυμπιακό, και δήλωσε ότι η συνέχεια προβλέπεται πολύ καλύτερη.

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Σον Τζείμς, μίλησε στην SportDay για την άφιξη του στον Ολυμπιακό, για την προσωπική του απόδοση, για τον Σπανούλη αλλά και για τον στόχο της νέας του ομάδας που δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την παρουσία της στο Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σον Τζέιμς:

Για το ντεμπούτο του:
«Όταν νικάς όλα γίνονται καλύτερα, αν και εγώ ήμουν έτσι κι αλλιώς χαρούμενος που επέστρεψα στο υψηλό επίπεδο. Προσπαθώ να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται όλα τα επιθετικά και αμυντικά συστήματα της ομάδας. Είμαι μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα και ακόμα... ψάχνομαι, αλλά πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαι πολύ καλύτερος».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει:
«Ασφαλώς και είμαι, αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, θα νιώσω πιο άνετα με ό,τι μου ζητάει ο κόουτς και όπου χρειάζεται να βοηθήσω, θα είμαι έτοιμος».

Ο Τζέιμς ήρθε στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει στην κατάκτηση τίτλων. Στο 1.85 προσφέρει η Vistabet το ενδεχόμενο να πάρουν οι Πειραιώτες το φετινό πρωτάθλημα.

Για την άμυνα του Ολυμπιακού και τους λόγους που τον επέλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
«Νομίζω πως είναι ένα κράμα και των δύο πραγμάτων. Είμαι καλός αμυντικός, μου αρέσει να κόβω τον αντίπαλο, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου στις αλλαγές και στην αλλοίωση των πικ εν ρολ, αλλά πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω και επιθετικά. Εννοείται πως δυνατό μου σημείο είναι η άμυνα και ταιριάζω απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:
«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης, όχι μόνο για το ελληνικό, αλλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι πανέξυπνος, έχει τρομερό ταλέντο. Για μένα είναι τιμή που θα παίξουμε μαζί και θα τον βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί γιατί χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του στο παιχνίδι και κάτι τέτοιο κάνω και εγώ».

Για το Final Four:
«Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Όταν παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, αυτό πρέπει να σκέφτεσαι. Και όταν προκριθείς στο Final Four, ανεξάρτητα με ποιον θα παίξεις, στο μυαλό σου πρέπει να είναι το τρόπαιο. Εκεί και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα