Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 67-86 (vid)

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 67-86 (vid)
Η Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, νίκησε εύκολα τη Μπάγερν στο Μόναχο με 86-67 και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στο Top-16.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήθελαν μόνο νίκη επί γερμανικού εδάφους και τα κατάφεραν, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν τη Στρασμπούρ και ουσιαστικά «σφραγίζουν» το εισιτήριο για το Top-16 με νίκη, ανεξάρτητα του τι θα γίνει σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Η Μπάγερν αντίθετα, θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (αν οι Σέρβοι δεν επικρατήσουν της Φενέρ) προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Παρότι στο πρώτο μέρος η Μπάγερν διατηρούσε ένα πολύ μικρό προβάδισμα 2-4 πόντων, με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έδειξε ποια πραγματικά είναι και έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος για τη Ρεάλ ήταν ο Γκουστάβο Αγιόν με τον Μεξικανό να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Τελείωσε με 22 πόντους (8/10 δίποντα, 6/7 βολές), 9 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα και 4 ασίστ, έχοντας 42 βαθμούς στο index.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή εμφάνιση από πλευράς Άλεξ Ρένφροε, ο οποίος σε 25 λεπτά είχε 4 πόντους (1/5 προσπάθειες, 2/2 βολές), 1 ριμπάουντ, 2 λάθη, 4 ασίστ και 3 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η Ρεάλ καθάρισε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί όπου έτρεξε ένα 16-0 σερί κάνοντας το 40-41, 40-47.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Οι παίκτες του Λάσο κρατάνε τη νίκη, η οποία τους επιτρέπει με νίκη και την επόμενη αγωνιστική να προκριθούν στην επόμενη φάση. Η Μπάγερν κρατά την καλή εμφάνιση του Ρίβερς.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάν την ήττα και συγκεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Ρεάλ την κακή εμφάνιση του Κάρολ που σε 8 λεπτά πρόλαβε να αστοχήσει σε 5 σουτ.