Παναθηναϊκός στο 2.00 με... Γκιστ & Ραντούλιτσα!

Παναθηναϊκός στο 2.00 με... Γκιστ & Ραντούλιτσα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός στο 2.00 με... Γκιστ & Ραντούλιτσα!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζιέλονα Γκόρα σ' ένα ματς... τελικό κι ο Τζέιμς Γκιστ με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά μέσα στη ρακέτα!

Πόσους πόντους θα βάλει ο σέντερ του "Τριφυλλιού" και πόσους ο Αμερικανός φόργουορντ; Η sportingbet.gr σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, ενώ το ενδεχόμενο να είναι ο Παναθηναϊκός νικητής σε όλες τις περιόδους πληρώνει 2.00!

Μεγάλο ματς και στη Γερμανία. Εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης κι η νίκη των Πρωταθλητών Ευρώπης με περισσότερους από 5 πόντους τιμάται στο 1.925! Καθόλου άσχημα για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία... καίγεται βαθμολογικά! Τα ειδικά στοιχήματα δεν λείπουν ούτε από αυτό το ματς, με τους Ντζέντοβιτς, Σαβάνοβιτς και Μπράιαντ να... απειλούν τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη sportingbet.gr να σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις υπέρ τους!

Από εκεί και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Νταρουσάφακα. Ο άσος με χάντικαπ φτάνει ακόμα και στο 2.70, ενώ Τσεντεβίτα και ΕΑ7 Μιλάνο θα... μονομαχήσουν με φόντο μία θέση στο TOP 16! Το διπλό των Ιταλών βρίσκεται στο 2.20, ενώ το line στο under/over έχει τοποθετηθεί στους 152.5 πόντους...

Όσο για την Κίμκι; Δοκιμάζεται στη Γαλλία με αντίπαλο τη Στρασμπούρ κι ο Ρίμας Κουρτινάιτις περιμένει πολλά από τους Σβεντ και Ράις. Αν τους πιστεύεις, κάνει παιχνίδι με τα προσωπικά τους over σε πολύ καλές αποδόσεις στη sportingbet.gr! Τέλος, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στην πρόκριση και το διπλό να πληρώνει 5.20! Βέβαια, όποιος δεν θέλει να μπλέξει με σημείο, υπάρχει κι εδώ η λύση των ειδικών στοιχημάτων.

Το over του Μπόμπι Ντίξον πληρώνει 1.85, όπως και του Μάικ Ζίρμπες!