Τα σενάρια στον Όμιλο του Παναθηναϊκού

Φάνης Παναγιώτου
Τα σενάρια στον Όμιλο του Παναθηναϊκού
Η νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας στη Βαρκελώνη δημιούργησε νέα δεδομένα στον Όμιλο του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr καταγράφει τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Λίγοι το περίμεναν. Ίσως και κανείς. Οι περισσότεροι έπαιρναν ως δεδομένο πως η Ζαλκγίρις Κάουνας δεν θα τα καταφέρει στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Κι όμως. Οι Λιθουανοί έκαναν την έκπληξη και δημιούργησαν νέα δεδομένα στο Group C.

Αρχικά, η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν χρειάζεται πλέον καλύψει καμία διαφορά. Με νίκη την επόμενη εβδομάδα είναι σίγουρα πρώτη στον Όμιλο, διαφοετικά η πρωτιά θα πάει στους "Μπλαουγκράνα".

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Διαμαντίδης σημειώσει παραπάνω από 15 πόντους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζιέλονα Γκόρα.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Με νίκη περνάει στο TOP 16 και θα πάει στη Λιθουανία με στόχο την τρίτη θέση. Αν χάσει, τότε θα θέλει είτε νίκη δική του επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για να περάσει (σ.σ. ως τρίτος) είτε ήττα της Ζιέλονα Γκόρα από την Καρσίγιακα. Διαφορετικά θα αποκλειστεί και θα συνεχίσει στο Eurocup!

Μπορεί η Ζαλγκίρις Κάουνας να τερματίσει δεύτερη; Αρνητική είναι η απάντηση, καθώς οι Λιθουανοί υστερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Μπαρτσελόνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λοκομοτίβ Κούμπαν 7-2
Μπαρτσελόνα 6-3
Ζαλγκίρις Κάουνας 5-4
Παναθηναϊκός 4-4
Ζιέλονα Γκόρα 2-6
Καρσίγιακα 2-7

9η αγωνιστική
Καρσίγιακα - Λοκομοτίβ Κούμπαν 78-88
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις 88-92
Παναθηναϊκός - Ζιέλονα Γκόρα

10η αγωνιστική
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μπαρτσελόνα
Ζιέλονα Γκόρα - Καρσίγιακα