Φώτσης: «Η καλύτερη ευκαιρία μας» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Φώτσης: «Η καλύτερη ευκαιρία μας» (vid)
Ο Αντώνης Φώτσης θέλει να ξεμπερδεύει με την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 κι επισήμανε τη σημασία της αναμέτρησης με τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ.

Ο 34χρονος PF του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας: «Απ' την αρχή της χρονιάς στόχος μας ήταν να περάσουμε στο TΟΡ 16. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με μία ομάδα που μας νίκησε στον πρώτο γύρο, ενώ εμείς είχαμε κάνει μία πολύ κακή εμφάνιση. Τώρα θέλουμε να νικήσουμε για ν' αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι κι αξίζουμε την πρόκριση. Είναι η καλύτερη ευκαιρία μας».

...το ότι ο Παναθηναϊκός έχει πιο βαριά φανέλα: «Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ο αγώνας είναι δίχως "αύριο" για εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Αν παίξουμε το μπάσκετ μας κι επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, τότε θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για να πάρουμε εμείς την νίκη».

...το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η Ζιελόνα Γκόμα είναι μία σκληρή ομάδα που σε κάθε αναμέτρηση τα δίνει όλα για να πάρει αυτό που θέλει. Όπως και για εμάς έτσι και για τους αντιπάλους μας είναι η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».