Καθοριστικά ματς για ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, στη Ρουμανία ο Άρης! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Καθοριστικά ματς για ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, στη Ρουμανία ο Άρης! (pics)
Προτελευταία κι εξαιρετικά σημαντική αγωνιστική στην πρώτη φάση του Eurocup!

Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, ωστόσο πολλά -αναφορικά με το μέλλον τους- θα κριθούν στα ματς της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης.

Το -ελληνικό- τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στις 19:00, με τον μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας που αγωνίζεται εντός έδρας. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Άβτοντορ, σ’ ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι Ρώσοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση κι αυτός που… καίγεται είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ παίζει το Ευρωπαϊκό του μέλλον απόψε με την Αφτοντορ στην Πυλαία με τον άσο της ομάδας του Μαρκόπουλου να προσφέρεται στο 2.25 στην Sportingbet.

Όσο για τον Άρη; Μία εβδομάδα μετά τη νέα μεγάλη νίκη που πανηγύρισε επί της ισχυρής Ούνικς Καζάν δοκιμάζεται στη Ρουμανία. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι το φαβορί και θέλει να το δείξει στο παρκέ, φτάνοντας σ’ ένα καθοριστικής σημασίας θετικό αποτέλεσμα. Διαφορετικά, τα πάντα θα κριθούν στο εντός έδρας ματς με τη Μπάνβιτ.

Τέλος, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Ένωση ταξίδεψε για το Ισραήλ δίχως τους Κούπερ κι Αρμστεντ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Eurocup. Ακόμα, νοκ άουτ τέθηκε κι ο Μαρκ Κάρτερ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει πολλά προβλήματα στην περιφέρεια...

Δείτε αναλυτικά: