Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Φάνης Παναγιώτου
Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»
Εκτός έδρας με τη Στεάουα συνεχίζει ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο Eurocup (09/12, 19:45) κι ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και καλή άμυνα.

«Έχουμε ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ αποτελεσματική στην έδρα της. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι η Στεάουα δεν παράτησε το παιχνίδι παρότι είχαμε προβάδισμα 18 πόντων. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε καλή άμυνα. Έχουμε κάποια προβλήματα με τον Σίμτσακ και τον Ξανθόπουλο που πρέπει να ξεπεράσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο head coach του Άρη.

Στην έδρα της Στεάουα δοκιμάζεται αύριο ο Αρης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Eurocup. Στο 1.42 προσφέρει η Expekt το ενδεχόμενο να επικρατήσει το σύνολο του Πρίφτη.

Από πλευράς παικτών, ο Θοδωρής Ζάρας, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στους ‘32’ του Eurocup, συνεπώς όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για μας. Δεν σημαίνει τίποτα πως η Στεάουα είναι τελευταία στον όμιλο, γιατί είναι καλή ομάδα, που παίζει ακόμη καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.