Μεθυσμένος ο Σάφαρτζικ, κοιμήθηκε σε ξένο σπίτι

Μεθυσμένος ο Σάφαρτζικ, κοιμήθηκε σε ξένο σπίτι

Μεθυσμένος ο Σάφαρτζικ, κοιμήθηκε σε ξένο σπίτι
Η Αστυνομία έπιασε τον Χέικο Σάφαρτζικ της Λιμόζ μεθυσμένο να κοιμάται σε ξένο σπίτι νομίζοντας πως βρίσκεται στο δικό του.

Η Λιμόζ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, αλλά το κλίμα δεν είναι καλό στους Γάλλους. Ο Χέικο Σάφαρτζικ βρέθηκε μεθυσμένος και μάλιστα η Αστυνομία τον βρήκε να κοιμάται σε καναπέ ξένου σπιτιού!

Οι άνθρωποι στους οποίους το σπίτι μπήκε δεν έκαναν μήνυση αφού δήλωσαν πως είχαν αφήσει την πόρτα ανοιχτή. Ο Σάφαρτζικ μπήκε στην πολυκατοικία του, αλλά πήγε σε λάθος όροφο λόγω της μέθης του.

Ο Γερμανός γκαρντ δήλωσε πως, «Έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου. Μετά την ήττα στην Αντίμπ ήμουν στεναχωρημένος και ξεκίνησα να πίνω. Θέλω να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, στο σύλλογο και στους φιλάθλους μας. Ένας παίκτης οφείλει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θα δεχτώ όποια απόφαση κι αν λάβει η διοίκηση της Λιμόζ. Συγγνώμη».

Ο πρόεδρος της ομάδας Φεντερίκ Φορτέ ανέφερε με τη σειρά του πως, «Η συμπεριφορά του Χέικο είναι απαράδεκτη. Ο σύλλογός μας δε θα... κρεμάσει κανέναν με το πρώτο του λάθος. Επίσης αξίζει να αναφέρω πως ο Χέικο μπήκε στη δική του πολυκατοικία, αλλά σε άλλο διαμέρισμα».