ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΤΟΝΤΟΡ

Μπούτσκος: «Ήρθε η ώρα για την υπέρβαση»

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στην Αβτοντόρ ο Παντελής Μπούτσκος, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Μπούτσκος: «Ήρθε η ώρα για την υπέρβαση»

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου μίλησε για την σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπεσίκτας και έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει της συνέχειας.

«Μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Πόλη, επιστρέφουμε με πολύ ζωντανή την ελπίδα στο σπίτι μας για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Σαράτοφ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Απέναντι μας έχουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στιλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να διαχειριστούμε το πρέπει και να μπούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο αλλά και με υπομονή και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας. Είναι κάποιες στιγμές που περισσεύουν τα λόγια και απλά δε βλέπεις την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα που ήρθε η ώρα για την υπέρβαση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα για την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup».