Σκουρτόπουλος: «Τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα στον Στιβ»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Σκουρτόπουλος: «Τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα στον Στιβ»

Σκουρτόπουλος: «Τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα στον Στιβ»

Πολύ μεγάλη τιμή και χαρά χαρακτήρισε την συνύπαρξή του με τον Στιβ Γιατζόγλου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη τύπου μετά το Ρέθυμνο-Καβάλα.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ήταν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και δήλωσε πως η ομάδα προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είναι ο Στηβ δίπλα μου. Ένας πολύ αγαπημένος άνθρωπος για μένα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας και ότι καλύτερο. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο. Είχαμε πολλή πίεση από την δική μας πλευρά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω συγκριτικά με αυτό που μας αναλογεί. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα. Χαλαρώσαμε στο τέλος. Αυτό είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα. Όπως είπε και ο Ευθύμης με πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν έχουμε βρει ακόμα τον απαραίτητο ρυθμό σαν ομάδα», τόνισε αρχικά.

«Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Νομίζω τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε παρουσιάσει σημαντικά βήματα βελτίωσης. Μπροστά μας έχουμε ένα 15ήμερο, ώστε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά και να ετοιμάσουμε την ομάδα πιο σωστά για το τέλος του α’ γύρου αλλά και για τον β’ γύρο, όπου ελπίζουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά αλλά και σαν εικόνα. Για μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπαθούν πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες», είπε στη συνέχεια.

Από τη πλευρά του, ο Στιβ Γιατζόγλου δήλωσε:

Αρχικά στάθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης λέγοντας:
«Μία ομάδα με την δυναμικότητα της Καβάλας δεν μπορεί να ελπίζει στη νίκη όταν έχει απέναντι του ένα καλό Ρέθυμνο, το οποίο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατήρησε την διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο μπορούσαμε και το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Το Ρέθυμνο πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούσαμε να μειώσουμε και άλλο το σκορ αλλά προτιμήσαμε να επιχειρήσουμε κάποια μακρινά τρίποντα μήπως και πλησιάσουμε περισσότερο. Δεν μπήκαν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα του:
«Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές. Αλλάξαμε το πλέι μέικερ και νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά. Τα προβλήματα μας δεν είναι τόσο πολύ στην προπόνηση αλλά χρειαζόμαστε και ποιότητα».

Best of internet