Λυκογιάννης: «Αφιερώνω τη νίκη σε ένα φίλο μου»

Λυκογιάννης: «Αφιερώνω τη νίκη σε ένα φίλο μου»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εμφανίσθηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Κόροιβο.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλο του που περνάει δύσκολο όπως είπε.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας από άποψη ψυχολογίας. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε τα δύο στο τελευταίο σουτ και είχαμε μία κακή εμφάνιση εδώ μέσα με το Λαύριο. Αυτά, ψυχολογικά μας είχαν επηρεάσει πάρα πολύ. Για την προετοιμασία μας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ό,τι κάναμε σήμερα, έδειξε ότι καταλάβαμε και δεν σπαταλήσαμε άδικα τον πολύ χρόνο που χαραμίσαμε στο βίντεο», είπε αρχικά ο Λυκογιάννης.

«Και κάτι τελευταίο, το οποίο είναι προσωπικό. Σήμερα σίγουρα είχαμε όλοι πολλή πίεση. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε έναν προσωπικό μου φίλο και άνθρωπο του μπάσκετ, που περνάει μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή και η σημερινή νίκη, η δική μου, είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτόν. Δεν θέλω να πω το όνομά του, θα το καταλάβει. Ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει πολλά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι να φτάσω εδώ. Εύχομαι μέσα από αυτή τη μάχη που δίνει, να βγει πιο δυνατός. Καλή συνέχεια στον Χάρη και στην ομάδα του Κοροίβου», τόνισε στη συνέχεια.

Από τη πλευρά του, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως η ομάδα του ουσιαστικά δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πολύ καλή του εμφάνιση και σημερινή του νίκη. Εμείς νομίζω ότι δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να αναλύσουμε τί έγινε λάθος, να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε. Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι δεν χωράει κριτική, καθώς ο Κολοσσός πήρε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα. Ένας μαραθώνιος που τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχώς. Είμαστε εδώ να ανταπεξέλθουμε και σε αυτά τα αποτελέσματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα