Ρέθυμνο - Καβάλα 84-74

Ρέθυμνο - Καβάλα 84-74

bet365

Στις νίκες επέστρεψε το Ρέθυμνο που επικράτησε της Καβάλας πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 84-74.

Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και δε δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να πάρει την 3η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η Καβάλα έχασε για 8η σερί φορά, συνεχίζει να έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή στη πρεμιέρα και βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Ρέθυμνο επικράτησε άνετα, παρά το γεγονός ότι χαλάρωσε στην τελευταία περίοδο και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν λίγο τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα ριμπάουντ και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά ποσοστά τους δεν άφησαν περιθώρια αντίδραση στους φιλοξενούμενους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης του παρκέ ήταν ο Στόουν, ο οποίος βάζει υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP όλης της αγωνιστικής. Σε 37 λεπτά είχε 23 πόντους (8/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 1/1 βολή) 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αλλά και 6 λάθη.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε κακό απόγευμα βρέθηκε ο Ρόμπινσον της Καβάλας που είχε 5 πόντους με 2/8 προσπάθειες, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα και 3 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το 2ο δεκάλεπτο του Ρεθύμνου ήταν εξαιρετικό επιθετικά, καθώς έτρεξε ένα επί μέρους 24-15, ενώ στο 3ο περιόρισε την Καβάλα στους 9 πόντους συνολικά (14-9) Αποτέλεσμα αυτών ήταν η μεγάλη διαφορά που πήραν οι γηπεδούχοι,την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Το Ρέθυμνο κρατά τη νίκη και τα πολύ καλά ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς (36/60, 60%), ενώ η Καβάλα την εμφάνιση του Ταπούτου που σταμάτησε στους 27 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 8/10 βολές.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Καβάλα αφήνει πίσω της την 8η σερί ήττα και το μόλις 29% (7/24) στα τρίποντα, ενώ το Ρέθυμνο, παρά τη νίκη, θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη, καθώς σήμερα είχε 17.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα