Νταρουσάφακα - Ουνικάχα Μάλαγα 63-57 (vid)

Νταρουσάφακα - Ουνικάχα Μάλαγα 63-57 (vid)
Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο top-16 ήρθε η Νταρουσάφακα, η οποία επικράτησε της Ουνικάχα Μάλαγα με 63-57.

Η τουρκική ομάδα πήρε την 4η νίκη της στη διοργάνωση και πλέον θέλει ακόμη μία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Μακάμπι.

Η Ουνικάχα από τη πλευρά της γνώρισε τη 2η ήττα της στη διοργάνωση και δείχνει να αποχαιρετά τις όποιες πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι γηπεδούχοι είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ωστόσο εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τα πάρα πολλά λάθη των αντιπάλων τους (24) και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν τη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ρέτζι Ρέντινγκ που με 19 πόντους (5/8 δίπ, 2/5 τρ, 3/3 β), 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 ασίστ οδήγησε στη νίκη τη Νταρουσάφακα.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κάρλος Σουάρεζ, που σε 25 λεπτά είχε μόλις 3 πόντους με 1/7 προσπάθειες.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η φοβερή αμυντική λειτουργία της Νταρουσάφακα στο 4ο δεκάλεπτο, η οποία με επί μέρους 18-9 ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η τουρκική ομάδα κρατά τη νίκη και την εμφάνιση του Μίλκο Μπιέλιτσα που τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 3 ριμπάουντ. Η Μάλαγα κρατά τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει από μια ανόδυνη ουσιαστικά ήττα.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Νταρουσάφακα ξεχνά τα κάκιστα ποσοστά από τα 6,75μ με 6/23 και 26%, ενώ η Μάλαγα τα 24 λάθη στα οποία υπέπεσε.