Ο Κόμπι ανοίγει την καρδιά του για Σακίλ, Τζόρνταν και Τζάκσον (vid)

Ο Κόμπι ανοίγει την καρδιά του για Σακίλ, Τζόρνταν και Τζάκσον (vid)

Ο Κόμπι ανοίγει την καρδιά του για Σακίλ, Τζόρνταν και Τζάκσον (vid)

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση παραχώρησε ο Κόμπι Μπράιαντ και ήταν απλά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση παραχώρησε ο Κόμπι Μπράιαντ και ήταν απλά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ.

Ο 5 φορές πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε στον Έρνι Τζόνσον, τον κορυφαίο του είδους του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάικλ Τζόρνταν, τον Σακίλ Ο'Νιλ, αλλά και τον 18χρονο εαυτό του.

Ο Μπράιαντ εμφανίσθηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του και αποφασισμένος πως πράττει σωστά που αποχωρεί.

Διαβάστε την εξαιρετική του συνέντευξη:

Για το πότε αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του:
«Λογικά μπορούσα να έχω κάνει αυτή την ανακοίνωση από την προηγούμενη σεζόν. Αν δεν άλλαζε κάτι φέτος, τότε σίγουρα θα ήταν η τελευταία μου χρονιά. Ήταν κάτι σίγουρο.

Αν υπήρχε κάτι που θα τον έκανε να αλλάξει γνώμη:
«Τίποτα, μηδέν. Μηδέν, 100%»

Ποιοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες που έχει αγωνιστεί ενάντια:
«Μάικλ Τζόρνταν, Άλεν Άιβερσον μου έρχονται στο μυαλό κατευθείαν. Ο Μάικλ ήταν απίστευτος, τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Το ίδιο και ο Άιβερσον. Δεν κουραζόταν ποτέ. Από την αρχή μέχρι το τέλος έπαιζε στο όριο»

Για τον παίκτη που τον μάρκαρε καλύτερα:
«Ο παίκτης που με δυσκόλευε περισσότερο ήταν ο Τόνι Άλεν. Κάθε φορά. Είναι απίστευτος αμυντικός. Εκπληκτικός.Επίσης, ο Μπρους Μπόουεν ήταν φοβερός αμυντικός, ο Ράτζα Μπελ ήταν φοβερός αμυντικός, ακόμα κι αν δεν τον ήξερα στην αρχή»

Σε ποιους θα έγραφε ένα ευχαριστήριο γράμμα:
«Αν αναφέρεσαι σε ανθρώπους του μπάσκετ τότε θα έγραφα ένα γράμμα στον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μπιλ Ράσελ και τον Τζέρι Γουέστ και θα τους ευχαριστούσα για την υποστήριξή τους και για το ότι ήταν πάντα στο πλευρό μου όποτε τους χρειάστηκα και επικοινώνησα μαζί τους»

Ποια συμβουλή θα έδινε στον 18χρονο Κόμπι αν τον είχε απέναντί του:
«Να συγκεντρωθεί στην ανθρώπινη πλευρά και όχι μόνο στο να μάθει τις βασικές τακτικές του μπάσκετ. Αν δε καταλάβει πως να συνδέεται με τους ανθρώπους και να τους αντιλαμβάνεται, τότε δε θα καταφέρει να κερδίσει πρωταθλήματα»

Για το καλύτερο πρωτάθλημα που έχει πάρει:
«Το πιο σημαντικό πρωτάθλημα που έχω κατακτήσει ήταν κόντρα στους Σέλτικς το 2010, διότι ήταν ενάντια σε τρεις μελλοντικούς hall of famers. Συν ότι έπαιζα με σπασμένο δάχτυλο, ότι ήταν Σέλτικς-Λέικερς με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται και ήταν ρεβάνς για τους χαμένους τελικούς του 2008. Όλα αυτά μαζί το κάνουν μάλλον το πιο ξεχωριστό από όλα»

Για το 6ο πρωτάθλημα που δε πήρε ποτέ:
«Έκανα ότι καλύτερο θα μπορούσα. Τα πάντα. Θα ήταν χαζό να ήμουν στεναχωρημένος επειδή κέρδισα πέντε αντί για 6 πρωταθλήματα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, αλλά δε τα κατάφερα»

Για τον Σακίλ Ο' Νιλ και τη διαμάχη τους:
«Νομίζω πως θα είχα αντιδράσει διαφορετικά στην όλη υπόθεση με τον Σακίλ. Θα προσπαθούσα να του μιλήσω πριν φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε. Παρόλα αυτά οι μνήμες που έχω είναι εξαιρετικές. Εγώ και ο Σακ ενάντια στον κόσμο. Μόνοι μας ενάντια σε όλους και τα καταφέραμε. Έχουμε έναν εξαιρετικό δεσμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από το παιχνίδι. Είμαστε πολύ πιο ώριμοι τώρα και θα το αντιμετωπίζαμε τελείως διαφορετικά»

Για τη σχέση του με τον Φιλ Τζάκσον:
«Όταν ο Φιλ επέστρεψε στην προπονητική το 2006 ήρθε και μου είπε πως γύρισε για να με βοηθήσει να κατακτήσω τα επόμενα μου πρωταθλήματα. Καταλαβαίνω πως όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Έτσι αφήσαμε πίσω το περιστατικό με τον Σακίλ και προχωρήσαμε παραπέρα»

Για το τι θα του λείψει:
«Νομίζω πως θα μου λείψει η προσπάθεια να βγάζω τον καλύτερο εαυτό των συμπαικτών μου. Να τους προκαλώ, οι σχέσεις μας, το να τους βλέπω να βελτιώνονται και να εξελίσσονται»

Για το αν θα έκανε τηλεόραση μαζί με τους Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ:
«Δε θα ήμουν με τίποτα στη τηλεόραση. Δεν θα είχα την υπομονή να κάνω τηλεόραση.Είναι τρελό για μένα να βλέπω τον Τσαρλς. Τον λατρεύω. Έχει βρει αυτό που πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή του και το κάνει εξαιρετικά»

ICYMI: Kobe Bryant sat down with Ernie Johnson for a candid interview. Watch the full interview here:

Posted by NBA on TNT on Friday, December 4, 2015
 

NBA Τελευταία Νέα