Ακόμη και στο -12 είχε τον 17χρονο Ντόντσιτς στο παρκέ ο Λάσο! (vids)

Gazzetta team
Ακόμη και στο -12 είχε τον 17χρονο Ντόντσιτς στο παρκέ ο Λάσο! (vids)
Ακόμη και την στιγμή που η Ρεάλ βρισκόταν πίσω με 12 πόντους από τη Φενέρ, ο Πάμπλο Λάσο είχε στο παρκέ τον 17χρονο Λούκα Ντόντσιτς.

Η Ρεάλ δεν είναι μεγάλη ομάδα μόνο για τα τρόπαια, τους τελικούς και την ιστορία της, αλλά και για τα project που αναλαμβάνει και προσπαθεί να τα πάει μέχρι τέλους...

Παρότι οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν άσχημα τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Λάσο δεν δίστασε να κάνει κάτι που στην Ελλάδα δύσκολα θα μπορούσαμε να δούμε.

Εριξε στο παρκέ τον 17χρονο (γεννημένο στις 28 Φεβρουαρίου του 1999 παρακαλώ...) Λούκα Ντόντσιτς, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν τον απέσυρε ακόμη κι όταν η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12 πόντους διαφορά και λίγο αργότερα δικαιώθηκε, όταν ο μικρός πέτυχε τέσσερις πόντους και βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει και να προηγηθεί με 32-28.

Ο Ντόντσιτς είναι Σλοβένος, έχει ύψος 1.98μ. και το 2012 υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με τη Ρεάλ, προερχόμενος από την Ολύμπια.

Πριν από το σημερινό παιχνίδι, είχε παίξει σε 2 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχοντας 2,5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.