Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ 88-100 (vid)

Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ 88-100 (vid)
Με τον Νάντο Ντε Κολό να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ «άλωσε» την έδρα της Μπάμπεργκ με 100-88.

Η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε σε τροχιά πρωτιάς, καθώς δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την κατά τα άλλα μαχητική Μπάμπεργκ, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από τους καλύτερους της γερμανικής ομάδας ο Νίκος Ζήσης που σε 30 λεπτά είχε 11 πόντους (5/8 διπ, 0/2 τρ), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η ΤΣΣΚΑ νίκησε διότι είχε σε εκπληκτική ημέρα τους παίκτες κλειδιά της, σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά (66% διπ, 40% τρ, 92% βολές) και έλεγξε τον τομέα των ριμπάουντ από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Υποψήφιος για το βραβείο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής θα είναι ο Νάντο Ντε Κολό, που σε μόλις 30 λεπτά έφτασε τους 27 πόντους με 7/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 2 ριμπάουντ και 11 ασίστ, μαζεύοντας 33 βαθμούς στο index.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Αντίθετα, τη χειρότερη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλος Τεόντοσιτς που σε 23 λεπτά είχε μόλις 3 πόντους με 1/7 τρίποντα και 0/2 δίποντα. Είχε 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το σημείο-κλειδί του παιχνιδιού ήταν στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου, όταν η ΤΣΣΚΑ πάτησε το πόδι στο γκάζι και έκανε το 56-57, 58-69, παίρνοντας έτσι μια διαφορά ασφαλείας.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η ΤΣΣΚΑ κρατάει την εξαιρετική συνολική εικόνα της για ακόμη ένα παιχνίδι, το τρίτο που πετυχαίνει τουλάχιστον 100 πόντους φέτος, ενώ η Μπάμπεργκ κρατά την καλή επιθετική της λειτουργία με τα μόλις 4 λάθη.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Μπάμπεργκ ξεχνά το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα και κρατά μόνο τα σημαντικά στοιχεία, ενώ η ΤΣΣΚΑ ξεχνά την εμφάνιση του Μίλος Τεόντοσιτς που μέχρι απόψε ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της.