Γκασόλ: «Στους καλύτερους της ιστορίας ο Κόμπι»

Γκασόλ: «Στους καλύτερους της ιστορίας ο Κόμπι»

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, γεγονός που δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Πάου Γκασόλ.

Ο Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον 37χρονο Μπράιαντ, εκθείασε τον φίλο του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που γνώρισε το άθλημα.


«Είχα την αίσθηση ότι θα ήταν η τελευταία του σεζόν. Ήλπιζα να είναι μια υγιής σεζόν, όπου θα μπορούσε να απολαύσει το ρόλο του, σε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, η οποία χτίζεται από την αρχή. Λογικά δε θα κερδίσουν αρκετά παιχνίδια, οπότε απλά ελπίζω να περάσει καλά και να το απολαύσει», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θα συνεχίσει να είναι σε οτιδήποτε και αν κάνει. Είναι το πνεύμα του τέτοιο. Είναι πολύ εργατικός και θέλει πάντα το καλύτερο, τίποτα λιγότερο. Πάντα προσπαθεί και θα συνεχίσει να προσπαθεί να είναι ξεχωριστός», τόνισε στη συνέχεια.

«Είναι ένας από τους καλύτερους. Είναι πολύ υποκειμενικό το που θα το κατατάξει κανείς στην ιστορία. Σίγουρα όμως είναι μέσα στους κορυφαίους. Έχει δώσει πάρα πολλά στο παιχνίδι και πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει ποτέ», ολοκλήρωσε.

 

NBA Τελευταία Νέα