Σερέλης: «Το 200% των δυνάμεών τους οι παίκτες μου»

Γιάννης Ράμμας
Σερέλης: «Το 200% των δυνάμεών τους οι παίκτες μου»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης ευχαρίστησε τον ομόλογό του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τα καλά λόγια του και πολύ περισσότερο τους παίκτες του στο Λαύριο για την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό (72-79).

«Καλύτερα λόγια από αυτά που ακούσαμε απ' τον κόουτς Τζόρτζεβιτς δε θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα (30/11). Έδωσαν το 200% των δυνάμεών τους. Είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του Παναθηναϊκού και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε 3 λάθη με το σκορ στο 69-69, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και νίκησε δίκαια» είπε απ' το ΚΓΔ Λαυρεωτικής στη συνέντευξη Τύπου της 8ης αγωνιστικής της Α1 ο επί 11 χρόνια προπονητής του Λαυρίου.

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μπέμπης σχολίασε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα κι ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μία οικογένεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και σήμερα (30/11)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα