ΤΣΣΚΑ - Σάσαρι 93-87 (vid)

ΤΣΣΚΑ - Σάσαρι 93-87 (vid)
Η έκπληξη της αγωνιστικής θα ήταν η νίκη της Σάσαρι στη Μόσχα, αλλά ο Τεόντοσιτς είχε αντίθετη άποψη και οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην επικράτηση με 93-87.

Ο Σέρβος γκαρντ με δικό του τρίποντο, στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Σάσαρι για την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα. Η ιταλική ομάδα το πάλεψε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ωστόσο γνώρισε την 7η σερί ήττα της.

Η ΤΣΣΚΑ αντίθετα παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Μάλαγα και κρατά την πρωτιά στα χέρια της, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί της ισπανικής ομάδας.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Μίλησαν οι μεγάλες προσωπικότητες στο ρόστερ της. Η Σάσαρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ειδικότερα στο 4ο δεκάλεπτο, που σκόραρε 29 πόντους, ωστόσο οι μονάδες της ΤΣΣΚΑ έκαναν τη διαφορά και κατέκτησαν την 6η τους νίκη στον όμιλο.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μίλος Τεόντοσιτς έδειξε την κλάση του. Πέτυχε 21 πόντους με 3/4 δίποντα και 5/10 τρίποντα, ένα εκ των οποίων «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: «Φάντασμα» ήταν ο Ααρόν Τζάκσον, ο οποίος σε 13 λεπτά δε σκόραρε, είχε 0/3 προσπάθειες, 1 λάθος και 1 φάουλ, αλλά και από 1 κλέψιμο και ριμπάουντ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η φάση που έκρινε το ματς έλαβε χώρα 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του, όταν ο Κάιλ Χάινς αστοχεί από κοντά, η μπάλα από το επιθετικό ριμπάουντ φτάνει στον Τεόντοσιτς, ο οποίος με το σκορ στο 86-86 ευστοχεί σε δύσκολο τρίποντο και καθαρίζει την υπόθεση νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η ΤΣΣΚΑ κρατά τη νίκη και τα εξαιρετικά ποσοστά (55% δίποντα, 47% τρίποντα), ενώ η Σάσαρι την εξαιρετική προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι, με δεδομένο το μέγεθος του αντιπάλου.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Σάσαρι ξεχνά και την αποψινή ήττα και πλέον έχει 3 ματς μπροστά της για να πετύχει έστω μία νίκη στον όμιλο. Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της, ξεχνά την αμυντική της λειτουργία και το παθητικό των 87 πόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.