Χίμκι - Μπάγερν 70-81

Χίμκι - Μπάγερν 70-81
Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Μπάγερν, η οποία πέρασε από τη Μόσχα και τη Χίμκι, επικρατώντας με 81-70.

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Μπάγερν, η οποία πέρασε από τη Μόσχα και τη Χίμκι, επικρατώντας με 81-70.

Η γερμανική ομάδα εντυπωσίασε και με κορυφαίο τον Τζον Μπράιαντ πέτυχε την 3η της νίκη στον Α' όμιλο και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Αντίθετα, η Χίμκι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χάνει τη μάχη για την πρωτιά από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς γνώρισε την 3η της ήττα στη διοργάνωση, ενώ η τουρκική ομάδα θα κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα την Στρασμπούρ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, με πολύ καλή άμυνα κράτησε τη Χίμκι στους 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (14-23), πήρε μια διαφορά εννέα πόντων, την οποία ανέβασε κι άλλο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου (30-42). Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ουσιαστικά παρέμειναν ίδια και έτσι η Μπάγερν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζον Μπράιαντ εκτός από το highlight της βραδιάς, ήταν και ο κορυφαίος του παρκέ για την Μπάγερν. Τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους (6/9 διπ, 1/1 τρ, 2/2 β), 6 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος σε 22 λεπτά, είχε 5 πόντους με 1/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ, δύο λάθη, 4 ασίστ και 4 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το πρώτο ημίχρονο της Μπάγερν ήταν αυτό που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πέσιτς. Το προβάδισμα των 12 πόντων, όπως φάνηκε, ήταν ανυπέρβλητο για τους παίκτες της Χίμκι.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Μπάγερν κρατά τη νίκη και τη συντριπτική υπεροχή στα ριμπάουντ (49 έναντι μόλις 29), ενώ η Χίμκι κρατά την εμφάνιση του Τζέιμς Όγκουστιν που με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν από τους καλύτερους του ματς.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάνε τα πάρα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που έδωσαν στην Μπάγερν, αλλά και την αδυναμία τους να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την Μπάγερν. Από την άλλη, η Μπάγερν ξεχνά τα άσχημα ποσοστά (5/15, 33%) στα τρίποντα.