Μάικλ Σουίτνι: Ο πιο χοντρός μπασκετμπολίστας επέστρεψε... ορεξάτος στα παρκέ! (vids & pics)

Φάνης Παναγιώτου
Μάικλ Σουίτνι: Ο πιο χοντρός μπασκετμπολίστας επέστρεψε... ορεξάτος στα παρκέ! (vids & pics)

bet365

Η ζωή του Μάικλ Σουίτνι δεν είναι εύκολη. Κάθε άλλο. Ο υπέρβαρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει πολλά προβλήματα, ωστόσο δεν το βάζει κάτω κι επέστρεψε στην ενεργό δράση!

Το 2003 άφησε το Georgetown και δήλωσε συμμετοχή στο NBA draft. Είχε πίσω του μία πολύ καλή κολεγιακή καριέρα, με 18.2 πόντους κατά μέσο όρο και ποσοστό 55% στα σουτ εντός πεδιάς.

Ο λόγος για τον Μάικλ Σουίτνι, τον οποίο επέλεξαν οι Νικς στο Νο.9, ωστόσο τα κιλά του τον εμπόδισαν να κάνει καριέρα. Ήταν υπέρβαρος και παρά τις προσπάθειες που έκανε να βρει θέση στον "μαγικό κόσμο" (σ.σ. μετά τους Νικς έπαιξε στους Μπουλς) αποχώρησε το 2007 και μέχρι το 2009 δεν αγωνίστηκε κάπου!

Η καριέρα του βρέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο. Ο Σουίτνι, όμως, δεν το έβαλε κάτω και το 2009 πάτησε ξανά παρκέ. Μέχρι το 2014 αγωνίστηκε στην Κίνα, στο NBDL κι εν συνεχεία σε Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα. Προσπάθησε να γυρίσει και στο ΝΒΑ. Έκανε προετοιμασία με τους Μπόστον Σέλτικς το καλοκαίρι του 2009 (σ.σ. αγωνίστηκε μαζί τους και στο Summer League), ωστόσο δεν κατάφερε να παίξει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.

Και πάλι όμως. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι; Έχει φτάσει να ζυγίζει 168 κιλά, αλλά δεν το βάζει κάτω. Υπέγραψε στην Ουρουγουάη και στο ντεμπούτο του με την Urunday Universitario μέτρησε 10 πόντους και 18 ριμπάουντ. Έκανε θόρυβο στην επιστροφή του κι έδειξε πως άφησε για τα καλά πίσω του την κατάθλιψη που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα...

"Είχα βαριά κατάθλιψη. Δεν έτρωγα καλά και δεν έκανα προπόνηση", παραδέχτηκε ο Σουίτνι, ωστόσο φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του και... το διασκεδάζει ξανά!

 

Τελευταία Νέα