Δοκιμασίες για ΑΕΚ & Άρη, εντός ο ΠΑΟΚ

Φάνης Παναγιώτου
Δοκιμασίες για ΑΕΚ & Άρη, εντός ο ΠΑΟΚ
Με σημαντικές αναμέτρησης συνεχίζεται η δράση στα παρκέ του Eurocup, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Λιέτουβος Ρίτας, την ώρα που ΑΕΚ και Άρης δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Πριν από μία εβδομάδα η ΑΕΚ έφτανε σε μία σπουδαία ανατροπή, με αποτέλεσμα να ρίξει στο καναβάτσο τη Χάποελ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετράει δύο σερί νίκες στο Eurocup και στόχος της είναι να συνεχίσει με νέο θετικό αποτέλεσμα. Αντίπαλος της Ένωσης η Νεπτούνας, με τον Δημήτρη Μαυροειδή -το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ- να βρίσκεται στη Λιθουανία, σε αντίθεση με τον τραυματία Μιλόσεβιτς…

Εκτός έδρας συνεχίζει τις υποχρεώσεις του κι ο Άρης. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έδειξε χαρακτήρα κόντρα στη Στεάουα κι έδωσε συνέχεια στο σερί νικών που τρέχει. Επόμενη αποστολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης το εκτός έδρας ματς με τη Μπάνβτι του AJ Σλότερ, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, ο Άρης φέτος έχει αποδείξει πως είναι ικανός για το καλύτερο!

Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λιέτουβος Ρίτας. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει βελτιώσει την εικόνα της με την προσθήκη του Χάτσερ, ενώ πλέον έχει δυναμώσει και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε για πρώτη φορά εντός συνόρων στο Ρέθυμνο πριν από λίγες ημέρες και κόντρα στους Λιθουανούς θα ψάξει νέο θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνει… ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Sportingbet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σημειώσει περισσότερους από 15 πόντους σήμερα κόντρα στη Νεπτούνας.

Το πρόγραμμα:

19:00 Μπάνβιτ - Άρης (ΕΡΤ)
19:00 Νεπτούνας - ΑΕΚ (OTE Sport 4)
19:00 ΠΑΟΚ - Λιέτουβος Ρίτας (Novasports 2)