Μάλαγα - Νταρουσάφακα 81-69 (vid)

Μάλαγα - Νταρουσάφακα 81-69 (vid)
Εύκολο έργο είχε η Μάλαγα απέναντι στην Νταρουσάφακα την οποία νίκησε με 81-69 και πήρε τη τρίτη νίκη της στον Δ' όμιλο.

Η ομάδα του Χουάν Πλάθα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ ανά διαστήματα και με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο έβαλε τις βάσεις για να έρθει μια εύκολη, όπως αποδείχθηκε νίκη. Έτσι, η ισπανική ομάδα παίρνει το τρίτο ροζ φύλο αγώνα σε ισάριθμα ματς.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε πλήρως την υπεροχή της κάτω απ' το καλάθι και τα εξαιρετικά ποσοστά τόσο στα σουτ δύο πόντων (61%) όσο και στις βολές (92%) και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Προηγήθηκε από το ημίχρονο με επτά πόντους (44-37) και στη συνέχεια αύξανε σταδιακά το προβάδισμά της.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού ήταν ο Έντουιν Τζάκσον. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, ένα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε μόλις 21 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές για την Νταρουσάφακα ήταν ο Τζαμόν Γκόρντον που σε 29 λεπτά μπορεί να είχε 12 πόντους και τρεις ασίστ, όμως υπέπεσε σε τέσσερα φάουλ και σε τέσσερα λάθη σε πολύ κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

ΦΑΣΗ – ΚΛΕΙΔΙ: Το δεύτερο δεκάλεπτο της ισπανικής ομάδας ήταν πολύ παραγωγικό. Το επί μέρους 28-17 ήταν αρκετό για να ανατρέψει την μέχρι πρότινος εις βάρος της διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου (16-20) και να βάλει τις βάσεις για μια εύκολη τελικά νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Μάλαγα κρατά την ευστοχία που είχε από το ζωγραφιστό και τις βολές, ενώ η Νταρουσάφακα κρατά την εμφάνιση του Σεμίχ Ερντέν που είχε 17 πόντους και εννέα ριμπάουντ.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι νικητές ξεχνάνε την κάκιστη παρουσία του Τζαμάρ Σμιθ που είχε 2 πόντους με 1/10 προσπάθειες σε 17 λεπτά, ενώ η Νταρουσάφακα ξεχνά τα 16 λάθη συνολικά, 10 παραπάνω από την αντίπαλό της.