Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο «Σόφο» με «ανοιχτό» συμβόλαιο!

Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο «Σόφο» με «ανοιχτό» συμβόλαιο!

Άρης Λαούδης
Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο «Σόφο» με «ανοιχτό» συμβόλαιο!

bet365

Μεταγραφή – βόμβα ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «Δικέφαλο» και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, τότε θα υπογράψει «ανοικτό» συμβόλαιο!

Τι σημαίνει αυτό; Ο Σχορτσανίτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο, όταν και αν «ανοίξουν» πάλι οι αλλαγές στην Ευρωλίγκα.

Εφόσον δηλαδή ο πρώην διεθνής σέντερ έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας, τότε θα είναι σε θέση να την αποδεχτεί «σπάζοντας» το συμβόλαιό του, μετά το τέλος της πρώτης φάσης, όταν δηλαδή θα επιτρέπονται οι αλλαγές για παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αντίθετα, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σαφές πως από αυτή τη συμφωνία και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένοι. Από τη μία ο ΠΑΟΚ προσθέτει έναν παίκτη ποιότητας που του έλειπε, από την άλλη ο «Σόφο» θα έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, ώστε να διεκδικήσει μια θέση ξανά στην Ευρωλίγκα, εφόσον αποδείξει πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ο Σχορτσανίτης αποδεσμεύτηκε και τυπικά από τον Ερυθρό Αστέρα, ύστερα από ενάμιση μήνα συνεργασίας και επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει την τελική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Θα καταφέρει να κάνει την ολική επαναφορά ο ΠΑΟΚ στον 5ο Ομιλο του Euro Cup; Σε απόδοση 21.00 στη Vistabet να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου ο «Δικέφαλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα